Despre EUROMANSARDE

Fondata in 2008 ca urmare a restructurarii Departamentului Imobiliar al grupului de companii ARHICONI, compania EUROMANSARDE este recunoscuta pentru calitatea si accesibilitatea apartamentelor pe care le dezvolta la etajul de mansarda a blocurilor locative din Chisinau. 

Arhitectii si inginerii companiei au elaborat proiecte unice care permit crearea unor spatii locative confortabile, ergonomice si stilate – care, datorita tehnologiilor moderne utilizate la construirea lor, sunt oferite la cele mai atragatoare preturi. EUROMANSARDE este prima companie din Moldova care a implementat, spre exemplu, tehnologia constructiei mansardelor pe structura din profile usoare zincate. Din 2010, compania a fost acceptata ca partener oficial al Programului Municipal ”Prima Casa” prin intermediul caruia sunt disponibile credite ipotecare in conditii avantajoase pentru procurarea primei locuinte, inclusiv si din cadrul ofertelor de la EUROMANSARDE.

De-a lungul anilor, EUROMANSARDE a dezvoltat peste 10,000 metri patrati de spatiu locativ construit in cele mai bune zone ale orasului. Ofertele curente de aparatmente de la EUROMANSARDE sunt prezentate detaliat in Catalog, iar in rubrica Credite Ipotecare sunt prezentate posibilitatile de finantare a euromansardelor.